Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Budescu La Cfr

CFR Cluj nu negociază pentru Budescu Bursucul s-a plâns de problemele pe care le are în alcătuirea listei de jucători care vor fi înregistrați pentru sezonul viitor spunând că nu are loc să-l treacă pe Budescu pe listă. Fiecare meci din Conference League pe care-l câștigăm ne aduce 500000 de euro.


Gigi Becali Anunță Transferul Lui Constantin Budescu In Liga 1 Dar Nu La Fcsb șumudică

Gigi Becali în culmea fericirii.

Budescu la cfr. Directorul sportiv Marius Bilașco spune că mutarea este puțin probabilă având în vedere salariul lui Budescu de la Damac. Neluțu Varga îl așteaptă pe Constantin Budescu la CFR Cluj. Ar fi o situația din care toate cele trei părți ar avea de câștigat iar prin această strategie clubul pregătit de Marius Șumudică vrea să pună mâna pe cel mai bun decar din Liga 1 în.

Campioana CFR Cluj a fost și ea interesată de serviciile mijlocașului dar Dan Petrescu spune că este imposibilă acum mutarea. Semnează cu noi în proporție de 80 Denis Alibec fostul atacant al Astrei a dezvăluit că a vorbit cu Constantin Budescu despre un transfer în Gruia iar Neluțu Varga așteaptă ca echipa sa să. Marian Badescu Administrator Câmpulung.

Ardelenii au făcut tot posibilul pentru a-l aduce pe experimentatul jucător iar Neluţu Varga patronul grupării. Sef de tren la CFR SA Piteşti. Nu cred că se pune problema sa-l aducem pe Budescu în acest moment la CFR Cluj.

Ce salariu va avea la CFR Cluj Din informațiile FANATIK Constantin Budescu va pleca luni 26 iulie în Arabia Saudită pentru a-și rezilia contractul cu formația Damac care în sezonul precedent s-a salvat în ultimul moment de la retrogradare. Constantin Budescu s-ar putea întoarce în Liga 1. CFR Cluj nu are în plan să-l transfere pe Budescu Directorul sportiv al campioanei Marius Bilașco a spus că mijlocașul ofensiv nu este acum o țină pentru CFR din cauza contractului pe care-l are cu Damac FC.

EMILIAN CLOSCAN coordonator transport at AGROMEC TOPOLOVENI SA in perioada 2002 - ianuarie 2016 Priboieni. De mutarea atacantului de 30 de ani s-a bucurat şi Constantin Budescu un foarte bun prieten al. Constantin Budescu 32 de ani poate reveni în Liga 1 în această toamnă iar FCSB pare favorită pentru transfer.

Budescu ar urma să semneze marți cu CFR un contract pe două sezoane. Mirela Mitrache Manager la Vertical Group Spedition Romania. Ambele copile au avut 3500 gr si nota 9 respectiv 10 la nastere.

Între timp s-a schimbat modificarea. Denis Alibec și Constantin Budescu Denis Alibec a revenit în România sub formă de împrumut pe o perioadă de un an de zile la CFR Cluj unde antrenor este Marius Şumudică acum. Cealaltă jumătate o va încasa de la CFR Cluj care prin prima de instalare bonusuri de performanță și salariul lunar îi va duce veniturile lui Budescu la 400000 de euro în primul an.

CFR Cluj a anunțat ce intenții are în privința lui Constantin Budescu. Budescu este un jucător pe care l-am. CFR Cluj a renunțat la pista Constantin Budescu Mijlocașul Constantin Budescu a dat de înțeles că este foarte aproape să își dea acordul de a juca pentru FCSB variantă care pare acum chiar mai aproape de realizare după ce campioana CFR Cluj a.

Liga 1 Dan Petrescu Foto. Liga 1 Bucuria lui Constantin Budescu Foto. Gigi Becali i-a propus lui Budescu un salariu lunar de 25000 de euro dar şi o primă de instalare uriaşă.

Eu am nascut cu el de 2 ori ambele cezariene la interval de 15 ani. Marius Bilașco a luat deja o decizie în ceea ce-l privește pe Șeic. Patronul Neluţu Varga a făcut anunţul Budi a avut de ales între FCSB şi CFR Cluj iar mijlocaşul a decis să îmbrace tricoul campioanei.

Decât să-i dau 40 de mii pe lună la un jucător a spus Becali citat de DigiSport. Dacă aveam loc pe listă îl luam și azi pe Budescu la CFR Cluj. Budescu la un pas de revenirea în Liga 1 la CFR Cluj.

De fiecare data am fost foarte multumita si m-am refacut extraordinar de repede. Jocul Începe Acum pe cea mai bună platformă de pariere mobilă din lume 18 Licența ONJN L1170664W000663 Program Rezultate Clasament Transferuri Forum. Prima data a fost la Municipal a doua oara la CFR 2 in martie 2010.

Constantin Budescu 32 de ani mijlocaș ofensiv legitimat în prezent la Damac FC Arabia Saudită e la un pas de CFR Cluj. Constantin Budescu vine lângă Marius Şumudică şi Denis Alibec la CFR Cluj. La noi nu cred că mai vine nimeni 999 nu mai vine nimeni nu mai negociem cu nimeni a continuat antrenorul CFR-ului.

25000 de euro lunar o primă de instalare în valoare de 400000 de euro. Constantin Budescu 32 de ani este la un pas de revenirea la FCSB. Nu ne mai dorim al 3 lea copil dar tot pe el l-as alege.

Budescu este sub contract cu Al Damac iar arabii nu vor să renunțe la el fără să ceară o sumă de transfer. Conducerea clubului a făcut un nou anunț despre transferul jucătorului. Budi nu va ajunge la CFR Cluj dar e tot mai aproape de FCSB.

Constantin Budescu 32 de ani se pare că se va despărți de FC Damac în această vară astfel că FCSB și CFR Cluj mai ales acum în mandatul lui Marius Șumudică pot intra pe fir pentru a-și asigura serviciile sale. Fotbalistul celor de la Damac este dorit cu ardoare și de către FCSB. Gigi Becali este convins că o să câștige bătălia în fața lui Marius Șumudică.

El ar urma să semneze pe un sezon cu posibilitatea de prelungire pe încă un an după cum anunță Digi Sport. Un jucător ca Budescu e bun oricând. Acum două săptămâni mutarea lui Constantin Budescu la CFR Cluj era dată ca sigură.

Constantin Budescu este dorit de Marius Sumudica la CFR Cluj insa mutarea nu este chiar atat de usor de realizat. CFR Cluj și FCSB îl vor. Cei de la CFR îl așteaptă doar dacă își va rezilia contractul cu gruparea saudită.

Mijlocașul nu s-a înțeles cu formația din Qatar cu care era în negocieri astfel că ia serios în calcul o revenire în Liga 1.


He S Coming To Sign With Us


Exclusiv Ce Ar Insemna Si Venirea Lui Budescu La Cfr Cluj Varianta Analizată La Fotbal Look


6nlrzd7jrqcj1m


șefii Cfr Ului Convinși De șumudică Să L Aducă Pe Budescu Ce Salariu Faraonic Ii Propune Campioana Ar Fi șeful Ligii 1 La Salarii


Exclusiv Nu Doar Cfr și Reading S Au Răzgandit Cum L A Pierdut Mirel Rădoi Pe Constantin Budescu Pentru Jocurile Olimpice


Cale Liberă Spre Fcsb Motivul Pentru Care Constantin Budescu Nu Va Ajunge La Cfr Cluj


Becali Nu Se Teme Că Budescu Va Prefera Să Meargă La Cfr Cluj Va Juca Doar La Fcsb


Vine și Budescu La Cfr Cluj E Greu Dar Ar Fi O Adevărată Lovitură


Constantin Budescu La Cfr Cluj Ce Salariu Ii Pregătesc Ardelenii Mijlocașului Lui Al Shabab


Denis Alibec Glume Pe Seama Lui Constantin Budescu E Prea De Tot Cat A Slăbit Video


Constantin Budescu Scouting Romania


Alertă Răspunsul Lui Budescu Pentru Oferta Făcută De Cfr Cluj Am Vorbit Cu El I Am Propus Să Vină


Constantin Budescu Aproape De Revenirea In Liga 1 Fcsb și Cfr Cluj Il Vor Eurosport


Constantin Budescu La Cfr Cluj Ce Salariu Ii Pregătesc Ardelenii Mijlocașului Lui Al Shabab


Cfr Cluj Pregătește Transferul Lui Constantin Budescu șumudică Il Vrea Ar Fi O Lovitură


Vine Să Semneze Cu Noi Budescu Următoarea Lovitură A Lui șumudică La Cfr Anunțul Făcut De Patronul Clubului Sport Ro


Video Exclusiv Gigi Becali Are Un As In Manecă Pentru Transferul Lui Constantin Budescu La Fcsb De Ce Poate Pierde Lupta Cfr Cluj


Anunțul Făcut De Conducerea Cfr Ului In Privința Lui Constantin Budescu


Neluțu Varga Anunță Transferul Lui Constantin Budescu La Cfr Cluj In Proporție De 80 Semnează Cu Noi Ce Zice De Marius șumudică

Related Posts

Post a Comment