Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Budescu La Fcsb

Negocierile cu formația din Qatar au picat FCSB e aproape să dea lovitura și să îl aducă pe Constantin Budescu. Ce a spus Gigi Becali după succesul lui FCSB cu Dinamo.


Pin On Fotbal Naționala Romania

Constantin Budescu e la un pas să semneze cu FCSB.

Budescu la fcsb. Budescu tocmai a reziliat cu Damac și are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Constantin Budescu 32 de ani este jucătorul vizat de FCSB. Constantin Budescu a evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018 atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab.

VIDEO Dinamo - FCSB 0-1 Gigi Becali 62 de ani a preferat să nu facă tam-tam după succesul pe care roș-albaștrii l-au înregistrat în fieful rivalilor miercuri seară în. Oana Zăvoranu S-A DESPĂRȚIT de soțul său. Budescu ar putea veni la FCSB doar din postura de jucător liber de contract și ar încasa și o primă de instalare atrăgătoare plus un salariu care să-l convingă să se întoarcă în Liga 1 notează ASro.

Exclusiv Vine Budescu la FCSB pe ultima sută de mercato. MERCATO 2021 S-a încheiat nebunia. Dacă tratativele vor avea un final fericit Constantin Budescu ar urma să revină la FCSB acolo unde a jucat între 2017 și 2018 perioadă în care a marcat 13 goluri a dat 12 pase decisive în 37 de meciuri disputate.

Gigi Becali tot mai aproape de transferul bombă de titlu. După ce și-a reziliat contractul cu formația Damac Budescu a demarat negocieri cu o echipă din Qatar. Întrebat de un suporter pe pagina de Facebook a FCSB-ului dacă Budescu are șanse să revină la gruparea antrenată în prezent de Edi Iordănescu MM susține că mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani va pleca în Qatar.

L-am urmărit la naţională Acum pe Antena Sport. Ce spune despre revenirea lui Constantin Budescu la FCSB. Budescu a evoluat un sezon pentru FCSB între 2017 și 2018 unde a bifat 37 de meciuri marcând 13 goluri și oferind 12 pase decisive iar în Liga 1.

În sezonul 2017-2018 el a adunat 37 de meciuri în toate competiţiile în care a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase de gol. Becali poate să-și pună pofta-n cui. Internaționalul român este dorit la FCSB de către Gigi Becali mai ales după plecarea lui Olimpiu Moruțan.

Citește continuarea știrii pe. Conform celor de la ProSport se pare că fotbalistul nu a ajuns la un acord cu formația. 27 de meciuri a jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB în sezonul 2017-2018 când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive Întăriri pentru FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo Nu doar nou-veniții Claudiu Keșeru și Vali Gheorghe ar putea fi prezenți în.

Budescu tot mai departe de FCSB. Finanțatorul de la FCSB i-a propus jucătorului un contract pe un an cu salariu lunar de 25000 de euro și o primă de instalare de 200. Budescu a negociat în ultima perioadă după despărțirea de FC Damac și cu o echipa din Qatar dar lucrurile nu s-au concretizat.

Budescu a mai jucat la FCSB în urmă cu patru ani. Revine Constantin Budescu la FCSB. În sezonul 2017-2018 Budescu 32 de ani a disputat 37 de meciuri în tricoul celor de la FCSB şi a marcat de 12 ori.

Din informațiile Digi Sport Gigi Becali i-a făcut deja o ofertă clară lui Budescu iar talentatul playmaker trebuie să ofere un răspuns în cursul zilei de astăzi. Articol scris de Digi Sport. Becali l-a luat cu 750000 de euro de la Astra şi l-a vândut cu 25 milioane de euro la Al Shabab unde era antrenor Marius Şumudică.

Totuși alături de FCSB și Dan Petrescu îl dorește pe Budescu la CFR după cum anunță cei de la ProSport. Dinu Gheorghe despre posibilul transfer al lui Constantin Budescu la FCSB Dinu Gheorghe este convins că Budescu ar schimba fața echipei FCSB și ar fi un jucător-cheie pentru Edi Iordănescu. Prioritatea magicianului și unde este dorit.

FCSB il vrea inapoi pentru a se putea bate pentru grupele Europa League dar si pentru castigarea titlului Ligii I dupa 4 ani in care a fost mereu in urma Viitorului Astrei si CFR-ului. Gigi Becali l-a luat cu 750000 de euro de la Astra și l-a vândut peste un an cu 25 milioane de euro la Al Shabab. Budescu a mai jucat la FCSB în urmă cu patru ani.

Fotbalistul a negociat după ce a rămas liber de contract cu o formație din Qatar. Acum Budescu este așteptat la FCSB de către Edi Iordănescu mai ales după plecarea lui Olimpiu Moruțan iar Gigi Becali a vorbit despre această posiblitate. Budescu tocmai a reziliat cu Damac și are un contract pe masă de la o echipă din Qatar.

În sezonul 2017-2018 el a adunat 37 de meciuri în toate competiţiile în care a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase de gol. Constantin Budescu 30 de ani este sub contract cu Al Shabab dar plecarea lui Marius Sumudica de la carma echipei face ca viitorul mijlocasului la echipa araba sa devina si el incert. Constantin Budescu a mai evoluat la FCSB în sezonul 2017-2018 când a marcat 10 goluri în 27 de meciuri jucate în campionat.

Cu cine L-A PRINS în fapt pe Alex Ashraf Tânărul care susţine că a călătorit în timp. În vârstă de 32 de ani Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 15 milioane de euro. Ce indicii a oferit mijlocașul în ultimele ore.


108 Constantin Budescu Photos And Premium High Res Pictures Getty Images


Constantin Budescu Home Facebook


Bucharest Romania 23rd Aug 2017 August 23 2017 Constantin Budescu 11 Of Fcsb Bucharest During The Uefa Champions League 2017 2018 Play Offs 2nd Leg Game Between Fcsb Bucharest Rou And Sporting Clube De


Gigi Becali Este Aproape De A Da Marea Lovitură Constantin Budescu La Fcsb Negocierile Sunt Avansate Antena Sport


Uefa European Championship Trophy High Resolution Stock Photography And Images Alamy


He S Coming To Sign With Us


108 Constantin Budescu Photos And Premium High Res Pictures Getty Images


136 Steaua De Bucarest Photos And Premium High Res Pictures Getty Images


Constantin Budescu Fcsb Football Wallpaper Sports Football


Is Constantin Budescu Returning To Fcsb It Seems Plausible To Me I Know That Gigi Becali Would Like It


February 16 2018 Constantin Budescu 11 Fcsb Bucharest At The End Of The Uefa Europa League 2017 2018 Round Of 32 First Leg Between Fcsb Bucharest Rou And Ss Lazio Roma Ita At National


Informații De Ultim Moment De La Mm Stoica Despre O Revenire A Lui Constantin Budescu La


Page 4 Round Lazio High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Harlem Gnohere Fcsb Jucătorul Meu Preferat De La Steaua Football Wallpaper Sports Football


46 Ioan Hora Photos And Premium High Res Pictures Getty Images


Pin By Ciprian Borzan On Steaua E Fcsb Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt


Marcus Rashford Marcus Rashford Manchester United Fictional Characters


108 Constantin Budescu Photos And Premium High Res Pictures Getty Images


Gigi Becali Prima Reacție După Ce S A Aflat Că Budescu E Aproape De Fcsb De Ce Se Teme Patronul In Cazul Ofertei De La Arabi De La Oră La Oră Exclusiv

Related Posts

Post a Comment